Rólunk

Awesome Image
Bemutatkozás

Cégünk fuvarozással, áruszállítás-közvetítéssel,
raktározás kiszervezésével foglalkozik.

A CONCOURS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft üzleti tevékenységét 1993-ban kezdte, mára a hazai közúti áruszállító piac egyik legnagyobb szereplőjévé nőtte ki magát. Szállítmányozás mellett a profilunkban tudhatjuk a raktározást valamint a pénzügyi tanácsadást is.

Legnagyobb vevőink között, napjainkban már olyan gazdasági társaságokat szolgálhatunk ki, mint az Első Mobilbérlet Kft, Első Géppark-kezelő Kft, vagy az Első Tőkebefektetési Zrt.

Cégünk a 2017-ben történt tulajdonosváltás óta drasztikus növekedésnek indult: jelenleg 23+ fő dolgozik nálunk. 2019-20-as évi céljaink között szerepel, hogy professzionális csapatunkat tovább bővítsük és újabb alvállalkozókat vonjunk be a sokasodó feladatok ellátására, így őrizve meg a magas munkaszínvolnalt, valamint a szállítóink és vevőink közötti kiváló kapcsolatot.

Miért minket?

Tudjuk, hogy mit csinálunk,
mert már régóta csináljuk.

Rugalmas munkavégzés

A munkát a megrendelőinkre szabjuk: tisztában vagyunk vele, hogy minden egyes fuvar más és más, így rugalmasan kezeljük igényeidet, legyen az komplett-, rész- és gyűjtőszállítás, raklapos vagy csomagszállítás.

Kiváló ügyfélszolgálat

Azonnal reagálunk minden megkeresésre, mivel tisztában vagyunk vele, hogy megrendelőink ideje pénz. Professzionális irodai csapatunkhoz bármikor bizalommal fordulhatsz, készséggel állnak rendelkezésedre.

Versenyképes árak

Szolgáltatásaink ár-értékaránya messze az egyik legjobb a piacon. A méretgazdaságosság a barátunk: beszállítóink árát tömegrendeléseinknek köszönhetően alacsonyan tartjuk, így neked is a legjobb árat tudjuk nyújtani.