Szolgáltatások

Szolgáltatások

Rugalmasan kezeljük
Ügyfeleink igényeit

Awesome Image
Teherfuvarozás

A közúti teherfuvarozás mesterei vagyunk

A gördülékeny munkát a több éve kialakított partneri kapcsolathálónk támogatja. Tudjuk kihez kell fordulni egyes esetben. Legyen szó: teljes rakomány, részrakomány vagy gyűjtő rakományról egyedi ajánlatunkban kiválasztjuk a számodra leginkább megfelelő dobozos/ ponyvás/ hőszigetelt szállítóeszközt.

Awesome Image
Belföldi áruszállítás

Bízd ránk a részleteket, mert velünk minden szállítmány időben célba ér.

A precíz munka beszállítópartnereink megszűrésével kezdődik. Ügyelünk arra, hogy a legjobbakkal dolgozzunk együtt, így ügyfeleinknek a legjobbat tudjuk nyújtani: gyors és pontos szállítást.

Awesome Image
Nemzetközi áruszállítás

Megbízásaink egy részét nemzetközi fuvarjaink teszik ki.

Legyen szó az EU határain belül vagy kívül, tapasztalt, nemzetközi utakat gyakran járt sofőrjeink biztosítják a csomag pontos és sértetlen határon kívüli landolását.

Mit csinálunk még?

További szolgáltatásaink

Pénzügyi
tanácsadás

Építményüzemeltetés

Egyéb gépi,
tárgyi eszközök kölcsönzése

Egyéb kiegészítő
üzleti szolgáltatások

Miért minket?

Tudjuk, hogy mit csinálunk,
mert már régóta csináljuk.

Rugalmas munkavégzés

A munkát a megrendelőinkre szabjuk: tisztában vagyunk vele, hogy minden egyes fuvar más és más, így rugalmasan kezeljük igényeidet, legyen az komplett-, rész- és gyűjtőszállítás, raklapos vagy csomagszállítás.

Kiváló ügyfélszolgálat

Azonnal reagálunk minden megkeresésre, mivel tisztában vagyunk vele, hogy megrendelőink ideje pénz. Professzionális irodai csapatunkhoz bármikor bizalommal fordulhatsz, készséggel állnak rendelkezésedre.

Versenyképes árak

Szolgáltatásaink ár-értékaránya messze az egyik legjobb a piacon. A méretgazdaságosság a barátunk: beszállítóink árát tömegrendeléseinknek köszönhetően alacsonyan tartjuk, így neked is a legjobb árat tudjuk nyújtani.